Vařené šnečí maso vložené do ulity zatřené bylinkovým máslem.
Charakteristika: | Vařené šnečí maso vložené do ulity zatřené bylinkovým máslem. |
Složení: | šnečí maso ( Helix aspersa maxima) vařené se zeleninou a bílým vínem, máslo, petrželová nať, koření |
Alergeny: | měkkýši, máslo |
Trvanlivost: | chlazené – 20 dní, od +2°C do +6°C |
mražené – 270 dní při teplotě -18°C | |
Balení: | 12 ks v zapékací misce, vakuováno v sačku PA/PE |
24 ks v gastro balení, vakuováno v sačku PA/PE | |
Příprava: | Odstraňte folii a s vaničkou vložte do předehřáté trouby na 180°C po dobu 8 minut. Servírujte s bílým pečivem, na které vylijete rozpuštěné bylinkové máslo a vyjmete párátkem (nebo speciální vidličkou) šneka z ulity. Podávejte nejlépe se suchým bílým vínem . |