Šneci po Burgundsku

Vařené šnečí maso vložené do ulity zatřené bylinkovým máslem.

Charakteristika:Vařené šnečí maso vložené do ulity zatřené bylinkovým máslem.
Složení:šnečí maso ( Helix aspersa maxima) vařené se zeleninou a bílým vínem, máslo, petrželová nať, koření
Alergeny:měkkýši, máslo
Trvanlivost:chlazené – 20 dní, od +2°C do +6°C
mražené – 270 dní při teplotě -18°C
Balení:12 ks v zapékací misce, vakuováno v sačku PA/PE
24 ks v gastro balení, vakuováno v sačku PA/PE
Příprava:Odstraňte folii a s vaničkou vložte do předehřáté trouby na 180°C po dobu 8 minut. Servírujte s bílým pečivem, na které vylijete rozpuštěné bylinkové máslo a vyjmete párátkem (nebo speciální vidličkou) šneka z ulity. Podávejte nejlépe se suchým bílým vínem .